Tartós szőrtelenítés lézeres szőrtelenítési eljárással

Szőrtelenítés lézer & DPC technológiákkal GARANCIÁVAL. A lézeres és DPC villanófényes szőrtelenítés kezeléssel egyedülálló módon, akár véglegesen is megszabadulhat a szőrszálaktól.
A szőrtelenítő kezelés menete: A kezelt területet megtisztítjuk, szükséges lehet a leborotválás. A szőrtelenítendő területről fényképet készítünk. Majd a kezelő és a páciens is felveszi a védőszemüveget, és a kezelő elvégzi a géppel a szükséges számú villantást. Az arra érzékenyek a kezelés során enyhén kellemetlen, égő érzetet és kipirosodást tapasztalhatnak, mely a kezelés után megszűnik. Fényvédő használata kötelező! A szőrtelenítés előtt lehetőség szerint 2 hétig kerüljük a napozást, szoláriumot, és a szőrtelenítés után is figyeljünk a bőrünket érő sugárzásra.
A szőrtelenítés kezelés időtartama, szükséges kezelésszám: A kezelés időtartama a kezelt terület nagyságától függ. Az ismétlésszámot a szőr színe, erőssége határozza meg. A konzultáción, a személyes állapotfelmérésen erre kollégáink pontosabb választ tudnak adni.
Tartós szőrtelenítés lézeres szőrtelenítési eljárással