CitySzerviz

“Magyarország legújabb és egyedülálló autószerviz hálózata, mely ÚJ megvilágításba helyezi az autószerviz szolgáltatást. Magas műszaki felkészültségű és felszereltségű szervizeinkben,országos lefedettséggel, egységes, transzparens árakkal,teljes márkafüggetlenséggel,
kedvezőbb szolgáltatási és alkatrész árakkal állunk az Ön rendelkezésére az autójavítás minden területén.

A City Szerviz alapvetően már meglevő márkaszervizekben üzemel, biztosítva ezáltal a magasszintű műszaki felszereltséget, valamint felkészültséget. A márkaszervizek professzionális, adott márkára jellemző szolgáltatását egészíti teljes márkafüggetlenséggel, és szemben a márakszervizzel, nem komplett szolgáltatási csomagokat értékesít, hanem akár egy-egy rész munkafolyamat megrendelésére/igénybevételével is lehetőség van. Ennek megfelelően az ügyfél kizárólag az általa megrendelt és elvégzett szolgálatások, valamint alkatrészek árát fizeti ki, melyek előre pontosan kalkulálhatók.
A szolgáltatási folyamat elvégzése után pontosan azt fizeti ki amit megrendelt, és legtöbb szolgáltatás esetében a munkadíj elszámolása nem un. rezsi óradíjban történik, hanem az arra szolgáltatásra vonatkozó fix árra. A fix ár az adott szolgáltatásra vonatkozik, és teljesen független az autó márkájától és típusától, évjáratától.
Alkatrészek tekintetében döntő többségében nem az autógyár márkajelzésével ellátott alkatrészeket kínálunk, hanem olyan eredeti pótalkatrészeket, melyek minősége teljességgel megegyezik a “gyári” csomagolású termékkel, viszont az autógyári márkajelzés “hiánya” lényegesen kedvezőbb árakat jelent.”
CitySzerviz