egyedi konyhabútor tervezés és gyártás

A Fagyöngy Konyhabútor Stúdiót 2010. márciusában nyituttuk meg azzal a céllal, hogy budapesti vásárlóink számára is elérhetővé tegyük konyhabútorainkat. 15 éve működő cégünk fő profilja minőségi egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése.

Bemutatótermünkben öt működőképes konyhabútort mutatunk be és számos egyéb alternatívát.

Bútorainkhoz nálunk megtalálja a beépíthető készülékeket, mosogatókat, kiegészítőket, s mindent, ami a konyhával kapcsolatos. Segítséget nyújtunk a konyhabútor megtervezésében, javaslatot teszünk a beépíthető készülékek tekintetében. Forgalmazzuk a Fagor teljes választékát, illetve Zanussi, Whierlpool, Bosch, AEG, Teka és Electrolux gépeket.

A konyhabútor elkészítése során természetesen a minőség és a pontosság, a magas szintű szakértelem mellett fontosnak tarjuk az ügyfeleinkkel való jó kommunikációt, szeretnénk ha elképzelései és szakértelmünk gyümölcseként konyhabútora valóban az otthona ékszere lenne.

Mindez elérhető áron!

Ha új konyhabútort szeretne, tiszteljen meg bizalmával és látogasson el konyhabútor stúdiónkba, ahol megtekintheti munkáinkat és személyre szabottan, az Ön igényei szerint megtervezzük új, egyedi konyhabútorát.

egyedi konyhabútor tervezés és gyártás