Targonca alkatrész

Cégünk teljes körű szolgáltatásokat végez. Valamint eseti javítások és alkatrész rendelési igények kielégítését is teljes mértékben elvégezzük.

Az Orgopa-Trans Kft. 2001 óta foglalkozik emelőgépek, targoncák, munkagépek, javításával, karbantartásával illetve alkatrészek forgalmazásával. A hazai szervizekkel szemben 30-40 %-al kedvezőbb árfekvésben.

Minőségi szerszámozottsággal és teljes software háttérrel tudjuk vállalni mind az 5 márka összes géptípusának komplett javítását, üzemórás illetve ¼ éves szervizeit.

Főbb irányvonalunk a LINDE, YALE, STILL, Jungheinrich valamint XILIN emelőgépek javítása.

Alkatrész beszerzésünk külföldről történik, melyet cégünk juttat el Ön (ök.) höz.

Alkatrész áraink csak a logisztika költségeket, és 2% kereskedelmi jutalékot tartalmaznak.

Mindennemű javítást cégünk igyekszik a helyszínen megoldani, rövid, gyors, precíz munkavégzéssel igazodva a megrendelő igényeihez.

A javítás megkezdése előtt azonnali árajánlat készül, ami pontosan rögzíti az árakat, alkatrészeket és a munkára fordított. Ez természetesen díjtalan.

A megrendelt és beépített alkatrészekre 6 hónap garanciát vállalunk. Nagyobb fődarabok esetében az alkatrész szállítási ideje Max. 3 munkanap.

Weboldalunkon lehetőség van az alkatrészek megrendelésére továbbá árajánlat kérésére egy speciális formon keresztül, így Önnek nem kell bajlódni a típusszámokkal.

Targonca alkatrész