Fabbútor gyártás, készítés

Fabútorok forgalmazása, gyártás, fabútor készítés.Nagy választékban: fa ágyak, elemes szobabútorok, elemes konyhabútorok, kerti bútorok. Egyedi bútorok gyártását is vállaljuk.
Cégünket kitartással és rengeteg munkával Gyenes Balázs alapította 1986-ban Jászapátin. 100%-ban Magyar tulajdonú családi vállalkozás. Akkori telephely nem más volt, mint a családi ház melléképülete. Tulajdonos változás egyszer fordult elő, mikor Ifj. Gyenes Balázs 18évesen társult a vállalkozásba. Az elégedett vásárlók számának növekedésével a cég mérete is nőtt. Mára a cégnév KFT-re változott, berendeztünk bútorainkkal egy 100m2-es bemutatótermet, és a telephelyünk is kétfelé vált:
– Jászszentandráson 800 m2 területen a fa előkészítése, feldolgozása;
– Jászapátin 1100 m2 területen a befejező, összeszerelő gyártási művelet folyik.
Tevékenységünk a kezdetektől elemes bútorgyártás, bútor nagy-, és kiskereskedelem volt, majd 2004 -ben kibővítettük, egy MESTER-3 –as Barkács-, fa és festékáru bolttal is. A bútorok kiváló minőségére, szépségére 30fő vigyáz. A gyártásnál különösen odafigyelünk, hogy csak Magyar forgalmazóktól vásároljuk az alapanyagokat és, hogy a legtöbb gyártói folyamat a szakvizsgával rendelkező dolgozóink kétkezű munkájával történjen.

Fabbútor gyártás, készítés