Kis Judit lakberendező blogja

1997-ben szereztem okleveles lakberendezői végzettséget, akkoriban még meglepő dolog volt lakberendező segítségét igénybe venni, ma már egyre többen jutnak erre az elhatározásra. Főleg időhiány, és/vagy kivitelezőkben való megbízhatatlanság az, ami hozzám vezeti ügyfeleimet.
Több mint 13 éves szakmai tapasztalattal lakások, családi házak, üzletek, irodák, vendéglátóhelyek lakberendezési terveinek elkészítésével foglalkozom, jól dolgozó többször bevált szakembereim segítségével a tervek elkészítése érdekében a kivitelezés felügyeletét és komplett megszervezését is el tudom vállalni, akár a kulcsrakész átadásig.
Munkáim során ügyfeleimmel szoros együttműködés keretében tervezzük meg a berendezésre szánt teret úgy, hogy a megrendelő ízlését-egyéniségét fő szempontként figyelembe véve, azt szakmai tudomásommal vegyítve mindenki számára megfelelő eredményt hozzon.
Szívesen foglalkozom lakberendezéssel kapcsolatos cikkek írásával is, amelyeket blogomon olvashatnak, még elfogadható terjedelemben hasznos információkat közölve az olvasókkal.
Weblapcímem, ahol a tervezés menetéről olvashatnak és további referencia képeket nézhetnek meg: www.1kislakberendezes.hu
Az említett cikkeket a www.1kislakberendezes.blog.hu oldalon találhatják.

Kis Judit lakberendező blogja