GDPortal

Friss híreket, ismertetoket, sablonok és tananyagokat találsz a honlapon. Sok tutorial közül válogathatsz, többek között; 3D Studio Max, Corel Draw, CSS, Dreamweaver, Fireworks, Flash, HTML, JavaScript, MySQL, PhotoShop, PHP. Továbbá Anime, Letöltések, Linkek, Fórum, Partnerprogram. Jó szórakozást és kellemes tanulást kívánok mindenkinek.

Főbb kulcsszavak:
híreket, ismertetoket, sablonok, tananyagokat, 3D Studio Max, Corel Draw, CSS, Dreamweaver, Fireworks, Flash, HTML, JavaScript, MySQL, PhotoShop, PHP, Anime, Letöltések, Linkek, Fórum, Partnerprogram

Egy dinamikusan fejlődő, jó fejlesztőcsapattal rendelkező honlap, ahol széleskörű ismeretekre tehet szert a látogató, és tovább bővítheti az oldal tartalmát az adott témában. Lehetőség van új kategória ajánlására, amit aztán az adminisztrátorok elbírálnak.

Vélhetően még bővülnek majd a honlap szolgáltatásai. Jelenleg ahogy olvasható még nagyon sok tervezett lehetőség nem elérhető a látogatók számára. Ahogy olvastam a következő szolgáltatás, ami éppen fejlesztés alatt áll, az egy bannercsere / reklámcsere program.
GDPortal