Bramac, Tondach, Creaton és Mediterrán cserepek

Látogasson el Pilisvörösvárra, ahol a Hofstadter Cserép centrumban megtralálja a jelenlegi összes nagynevű tetőcserépgyártó cég cserepeit.

Cégünk a tetőcserepek közül a Bramac, Tondach, Creaton, Leier és Mediterrán cserepekeket árusítja vevőinek. A tetőcserép gyártók ma már nem csak magát a cserepet kínálják megvételre, hanem komplett tetőrendszer megoldásokat nyújtanak a vásárlóknak. Így egyazon gyártó termékeiből állíthatjuk össze a teljes tetőrendszert: erszcsatorna, hófogó, tetőkibúvó, tetőantenna tartó és még számos kiegészítő teszi kompletté a rendszert.

Mindezen gyártók közül emelnénk most ki a Bramac betonból készült tetőcserepeit. A Bramac különlegessége a PROTECTOR felület, amely láthatatlan védőréteggel vonja be a tetőcserepekt, igy megóvja azokat a szélsőséges időjárási viszontagságok ellen. A Bramac cserepei viharállóak, ellenállnak a jégverésnek, nem mohásodnak, nem vesztik a színüket és hosszú évtizedeken át tartják meg tökéletes minőségüket, melyre a gyártó garanciát is vállal.

A Bramac tetőcserepeket az ország egész területére árusítjuk, raktárkészletről, vagy közvetlen gyári szállítással.
Bramac, Tondach, Creaton és Mediterrán cserepek