Kozmeker

Azon kevés cégek egyike vagyunk akinek elegük lett a kapzsi kereskedőkből és horribilis áraiból.

Mielőtt megnyitottuk az oldalt tartottunk egy közvélemény kutatást a kozmetikusnak tanuló diákok között és túlnyomó többségben azért nem tudnak saját kozmetikát nyitni, mert azok az eszközök amiket használnak milliós vagy éppen többszázezres nagyságrendűek.
Mikor megkapjuk a készülékünket akkor pedig csalódunk, “hogy ezért a semmit tudóért fizettem 800 000-et!”
Így a kereskedés megnyitásakor csak arra ügyeltünk, hogy minimális hasznot tegyünk a termékeinkre, de mégis kiválló minőségű legyen.
Remélem mindenki megtalálja a régóta keresett termékét és hasznára válik majd.

Cégünk továbbá rengeteg hasznos tanácsot is nyújt üzleti fogások szempontjából, ami többet ér mint az a szöveg, “ha nálunk vásárol minden ügyfele elégedett lessz” vagy “mindenki csak ezért a kezelésért fog önhöz járni”. Az üzleti tanácsokat megfogadva és az itt vásárolt gépeket használva nincs szükség szövegre, majd a kassza beszél.
Hogy miért érdemes itt vásárolni?
Nem szédítünk azzal, hogy ezt a technológiát csak mi forgalmazzuk, meghogy csak most csak nálunk akcióban háromszoros áron adják el a milliós gépeket.
Nálunk nincs sem CPL ( Continous Pulsed Light ) sem pedig DPL. Ugyanazt adjuk mint a többi kereskedés csak nálunk a jobb minőség kevesebbe kerül.
Remélem a termékeink minősége és árai elnyerik tetszésüket.
Kozmeker