Lakástextil nagykereskedelem

Laguna Lakástextil Nagykereskedés – Kitűnő gyártók legújabb modelljei a legkedvezőbb árakon, folyamatos akciókkal.Fő partnereink azok a lakástextil üzletek, melyek a hagyományos függönyök és dekoranyagok forgalmazása mellett átlagon felül nyitottak az új trendek, irányzatok felé. Kollekciónkat 10 ország közel 30 gyárának termékeiből állítjuk össze az eladhatóság és a jó ízlés szempontjainak megfelelően.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a minta utáni lakástextil nagykereskedelemben. Vágóprogramunk sikerét jelentős raktárkészlet alapozza meg. Gyorspostával szállítunk, emellett üzletkötőink rendszeresen járják a terepet, változatos készlettel látogatják a kiskereskedéseket.

A Laguna Lakástextil Kft. családi vállalkozás, melyben két nemzedék dolgozik a sikeres jövő érdekében. Partnereink száma és a cég forgalma folyamatosan nő. Célunk továbbra is olyan függönyök, dekoranyagok, ráncolók és egyéb kiegészítők forgalmazása, melyek biztosítják vásárlóink, a lakástextil szaküzletek versenyképességét, üzleti sikerét.
Lakástextil nagykereskedelem