cégek listája

Cégek listája. Cégnevek és címek gyűjteménye, amely az érintettekkel vagy kereskedelmi partnerekkel való kapcsolatfelvételt és kapcsolattartást
szolgálja a közvetlen üzletszerzés céljából. A lista a cég tevékenységi körét, címét, alakulásának évét, tavalyi év nettó árbevételét, foglalkoztatottak számát, telefon / fax számát, e-mail címét, cégvezető nevét és beosztását tartalmazhatja.

Felhasználható : Közvetlen üzletszerzés (direkt marketing) céljára :

A marketing adatbázisban megtalálható cégek részére termékek vagy szolgáltatások ajánlása, hirdetések továbbítása, a fogyasztók vagy kereskedelmi partnerek tájékoztatása, üzletkötés (vásárlás) előmozdítása érdekében.

Röviden és tömören, a kommunikáció típusa nem új, de az eszközei igen.
A nagy változás az internettel jött, pontosabban a számítógép és a szoftverek korszakával, az ügyfelek adatait jobban/ szervezettebben lehetett
tárolni, megjelent az e-mail (az olcsó, sűrű és automatizált bombázás eszköze) stb. A korábbi postai DM levelezést ez nem számolta fel, de korszerűsítette és költséghatékonyságával lenyomta.

A mi általunk értékesített cégnyilvántartást nem ajánljuk azoknak, akik SPAM-ek küldésére szeretné felhasználni a listában megtalálható e-mail címeket.
cégek listája