Menő – szakmai gyakorlat külföldön

Szakmai gyakorlat lehetőségek külföldön. Kína, USA és más országok. Keresd a kihívást, szerezz életre szóló tapasztalatokat és tanulj nyelvet.
A programok a szakmai gyakorlati pozíció mellett tartalmaznak kínai órákat, szállást valamint kulturális programokat. Az egész a legnevesebb kínai ügynökség által kerül megszervezésre, amely évek óta több száz diákot segített abban, hogy megtalálja a gyakorlati helyét a Nagy Fal túloldalán.
Kínai órák

A nyelvórák a szakmai gyakorlat mellett napi szinten zajlanak lehetővé téve, hogy minél gyorsabban alkalmazkodjanak a diákok a helyi környezethez és közelebb kerüljenek Kínához és a kínai emberekhez.

Szállás

3-4 szobás apartmanokban történik az elszállásolás, amik Peking központjában találhatóak közel a legfontosabb közlekedési csomópontokhoz. A lakások teljesen be vannak rendezve és fel vannak szerelve minden eszközzel ami a mindennapi élethez szükséges.

Kulturális programok

Heti két-három alkalommal kerülnek megrendezésre különböző kisebb-nagyobb események. Kirándulásoktól kezdve a főző kurzusokon át minden megtalálható, ami még közelebb hozza Kínát a diákokhoz.

A programok nem tartalmazzák a repülőjegyet valamint a biztosítást.

Ki az aki jelentkezhet

Nemtől, vallástól, származástól függően bárki aki elmúlt 18 éves és egy kis bátorságot érez magában egy nagy kalandra.
Menő – szakmai gyakorlat külföldön