Drukka.com – Online Tombola

Hogyan működik a Drukka.com?
A sorsjegyes, tombola rendszerű értékesítésről általában
A lényege, hogy eladásra kínált termékünkért – ami lehet egy kisebb értéktárgy, de akár gépjármű, vagy ingatlan is – nem egy összegben fizet egy vevő, hanem az árát elosztjuk meghatározott darabszámú sorsjegyre, amelyekből bárki tetszőleges mennyiséget vásárolhat.

Meghatározott időpontban vagy a sorsjegyek meghatározott százalékának megvásárlását követően a szervezők a sorsjegyek közül egyet kisorsolnak, amely jegy gazdája kapja a kisorsolt nyereményt.

A sorsolásig a befizetett sorsjegyárak letétben maradnak, azt nyereménytárgy tulajdonosa problémamentes szállítás után kapja meg a szervező díjának levonása után.

A sorsolás közjegyző jelenlétében történik.
Sorsjegyvásárlás
Sorsjegyeket elektronikus formában lehet vásárolni a termékek adatlapján. Nincs korlátozva a vásárolható sorsjegyek száma, bármelyik termékhez bármennyi sorsjegyet vásárolhatsz. A vásárláshoz egy egyszerű regisztráció szükséges, de a megvásárolni kívánt sorsjegyeket regisztráció nélkül is összegyűjtheted, majd a legvégén egy egyszerű regisztráció és egyenlegfeltöltést követően fizetheted meg.
Sorsjegyeket drukka.com meghatározott időpontban vagy a sorsjegyek meghatározott százalékának eladását követően sorsolja ki közjegyző jelenlétében.

Drukka.com – Online Tombola