Takaritas1

Kedves látogató engedje meg ,hogy pár szóban bemutassam önnek a takarító cégünket,és a hitvallásunkat a takarításról.
A Boda Bau kft fő profilja a hitelközvetítés ezt a tevékenységünket a mai napig végezzük fő tevékenységként.
A gazdasági válság kirobbanásakor a cégünk elhatározta,hogy több lábon kell állnunk,és a hitelközvetítés mellé kell még egy fő tevékenység, a takarítás. Mellék tevékenységként kisebb építőipari munkákat,bontásokat is végzünk.

Fontos számunkra a takarításkor a minőség,hiszen ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Ez az alapja a további megrendeléseinknek.
Takarítási tevékenységünkkel próbáljuk lefedni a takarítási piac területeit mint pl:építés utáni takarítás,festés felújítás utáni takarítás, iroda takarítás, társasház takarítás,nagy takarítás.
Bár igazából nagy hangsúlyt a társasház takarítás,és az iroda takarításra kívánjuk helyezni.
Mivel a takarítás bizalmi munkakör ezért csak leinformált munkatársakkal dolgozunk. Munkatársainkat rendszeresen oktatjuk. Takarításkor EU előírásoknak megfelelő anyagokat használunk. Így a takarítási munkáinkat sikeresen ,jó minőségben végezzük.
Cégünk felelősség biztosítással rendelkezik így takarításkor, az esetleg okozott károkat megtérítjük.
Nem az a célunk, hogy a takarításról százával írjuk az árajánlatokat, – hátha elnyerjük a takarítási munkát .Hanem ,hogy minél jobban kiszolgáljuk ügyfeleink érdekeit. A megrendelőink meg legyenek elégedve a takarítási szolgáltatásunk ár-érték arányával.
Amennyiben takarítási szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését,kérje díjmentesen,és kötelezettség mentesen takarítási ajánlatunkat. Hívja takarítás vonalunkat vagy kérje takarítási ajánlatunkat az ajánlat kérés menüpontunkban.

Takaritas1