Szállás Kanári Szigetek

A Regency Resorts Tenerife klubtagja ként meghívom Önt és kedves családját a Kanári Szigetekre! Üdüljenek Tenerifén kedvezményesen!
Luxus apartman ingyenesen egy hétre Tenerifén!
Vegyék igénybe a Vendégküldő Programot! Takarítsák meg a szállás költségeit! Töltsenek el egy kellemes hetet a Regency Resorts Tenerife 4 – 5 csillagos üdülőinek Atlanti óceánra néző luxus apartmanjaiban. Egész évben, télen-nyáron, üdülhetnek, nyaralhatnak, strandolhatnak, napozhatnak, spanyol ételeket, italokat fogyaszthatnak, élvezhetik az örök tavasz örömeit.
Szervezzék meg utazásukat.
Az utazás legnagyobb kiadása a repülőjegy, jelentkezés előtt nézzenek körül az Interneten – TENERIFE REPÜLŐJEGY – vagy érdeklődjenek utazási irodákban.
Álmodjanak meg egy vagy több utazási időpontot, küldjék el jelentkezési adataikat. 3 – 4 napon belül megkapták a hivatalos beutalót. Akkor már megvehetik a repülőjegyet, amivel csak el kell utazni Tenerifére és jelentkezni a Regency Clubba, ahol már várni fogják és egy héten keresztül kiemelt vendég ként kezelik Önöket.
Miről is van szó?
Egy kedvezményes családi üdülésről. Saját költségükön kiutaznak Tenerifére. Eltöltenek egy kellemes hetet Tenerifén. Megnézik a szigetet, az üdülőket, az apartmanokat. Résztvesznek egy üdülési jogról szóló beszélgetésen. Megismerik az ottani lehetőségeket. Ha megtetszik, vásárolhatnak maguknak üdülési jogot.
Vendégküldő Program Célja:
– Kanári – szigetek, Tenerife és az utazás reklámozása.
– Regency Resorts Tenerife népszerűsítése.
– Le nem foglalt apartmanok reklám célú felhasználása.
– Saját jogon történő üdülés kipróbálása a helyszínen.
– Meghívott vendégek tájékoztatása a lehetőségekről.
– Üdülési jogok vétele, eladása, cseréje, bérbeadása.
Részvételi feltételek:
– 30 – 60 életkorú pár, élettárs, család ( 2 felnőtt és max. 2 saját gyerek)
– Még nem vettek részt a Regency Resortsnál kedvezményes üdülésen.


Szállás Kanári Szigetek