Zárak cseréje

Sok éves szakmai tapasztalattal, az ön által választott zárakkal, betétekkel és egyéb biztonsági eszközökkel, az ön ajtajának megfelelő biztonságot nyújtjuk, hogy nyugodtan, biztonságban hagyja el otthonát. Zárak cseréje garanciával.

Zárak cseréje: Fontos, hogy originalt csomagolású biztonsági zárakat szereltessen be lakása ajtajába, mert így garantál az, hogy csak önnek van kulcsa lakásához! Érdemes ezeket is úgynevezett zárpajzzsal elátni, hogy a behatoló ne tudja a zárbetétet eltörni. Zárak cseréje, szerelése megbízható, profi szakemberektől.

Cégünk csak Mabisz minősített zárakat szerel be, ami öt db kulccsal és egy db biztonsági kártyával van ellátva. Ami a megrendelő előtt van kinyitva! És a munka befejezte után a megrendelő kezébe van odaadva az öt db kulcs és egy darab biztonsági kártya. Így a bizalom megmarad. A megrendelő megnyugodhat, hogy a zárszerelőnél nem maradt kulcs. Zárak cseréje és szerelése kiszállási és munkadíj nélkül végezzünk, valamint egy év garanciát vállalunk a munkánkra.


Zárak cseréje