Abfox Vitorlás Iskola

Internet marketing tanácsadás, honlapkészítés, keresőoptimalizálás az Abfox Kft-től, valamint Vitorlás Tanfolyam, hajóbérlés, hajóeladás a Balatonon és a Tengeren az Abfox Vitorlás Iskola szervezésében. Vitorlásiskola Tihany, Balatonfüred: Túra vitorlás – verseny vitorlás, Gyerek vitorlás tábor, Tengeri tanfolyam –vitorlás jogosítvány megszerzése, Versenyzés a tengeren

Célunk, hogy érthetően de profi módon, vízi versenypályán élő oktatóktól tanulhasson mindenki, saját szintjének megfelelően vitorlázni! Az Abfox vitorlás Iskola a legjobb új hajókkal, olimpikon, valamint többszörös Kékszalaggyőztes vitorlázókkal és képzett pedagógusokkal a Balaton és az Adria legjobb magyar vitorlás iskolája kíván lenni.
Célunk a Vitorlázás.hu portállal az, hogy egy naprakész online médiát adjunk kezetekbe, érdeklődjetek a túrázás vagy a vitorlás versenyzés bármely ága iránt. Örömmel fogadjuk cikkeidet, beszámolóidat bármilyen témában, ha informatív szívesen közöljük! Küldd el írásod az info@vitorlazas.hu címre!


Abfox Vitorlás Iskola