Kisgépcentrum webáruház, gépkölcsönző és szakszervíz

Cégünk 1988-ban családi vállalkozásként indult. Eleinte gépkölcsönzéssel foglalkoztunk, majd az évek során az ország egyik legnagyobb HITACHI kéziszerszám kereskedőjévé, garanciális és garancián túli szervizévé váltunk. Mellette 2005-óta fúró-és vésőszerszám nagy- és kiskereskedelmi hálózatot üzemeltetünk az ország területén. Nálunk található a legnagyobb választék a pneumatikus, elektromos, hidraulikus gépekhez tartozó bontótüskék, vésők valamint fúrószárak tekintetében.

Tevékenységi körök:
FÚRÓ ÉS VÉSŐSZÁR NAGY- ÉS KISKERESKEDELMÜNK felöleli a múltban és jelenben használt szinte összes levegős, robbanómotoros, és elektromos gépek által befogható szinte valamennyi tartozékát. Az ország legnagyobb vésőválasztékával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

HITACHI, BOSCH NAGY- ÉS KISGÉPKERESKEDÉSÜNKÖN kívül még sok más minőségi szerszám szakkereskedője vagyunk a kertészeti és építőipari vonalon, igény szerint válogathatnak ügyfeleink a Makita, Metabo, AEG, Honda, Stihl, Briggs, Fein és még sok más gépcsalád termékei közül.

GYÉMÁNT ÉS BAKELIT VÁGÓTÁRCSÁK NAGY- ÉS KISKERESKEDELME

SZERVIZÜNKBEN robbanómotoros és elektromos gépek karbantartását, javítását végezzük.

GÉPKÖLCSÖNZŐI gépparkunk a vállalkozókat és a ház körül dolgozókat egyaránt igyekszik ellátni a szükséges szakipari gépekkel, eszközökkel, valamint műszaki cikkekkel.

MUNKAVÉDELEM: védő, és munkaruházat, maszkok, kesztyűk, sisakok, szemüvegek és egyéb kiegészítők kereskedelmével is foglalkozunk.
Kisgépcentrum webáruház, gépkölcsönző és szakszervíz