beépített szekrény, gardrób, tolóajtó – Komandor Lux Kft

Ha ön beépített szekrényt, gardróbot, térelválasztó tolóajtót, iroda beépítést vagy hotel berendezést szeretne akkor jó oldalon jár!
Intelligens megoldások, funkcionalitás és igényes praktikum éppúgy jellemzik bútorainkat, mint a széles spektrumú stílus-választék a legfrissebb nemzetközi trendek hangvételének megfelelően. Számtalan alternatívát kínálunk a visszafogott, klasszikus stílustól a családias, meleg hangvételű berendezéseken át a merész, kortárs trendeket követő designbútorokig.
Ahhoz, hogy Ön hosszú távon elégedett legyen, mi a kezdeti lépésektől minden segítséget meg fogunk adni. Több évtizedes szakmai tapasztalatunk, ezer és ezer beépített bútor és tolóajtós rendszer, illetve megrendelőink véleményének folyamatos beépítése a fejlesztési koncepciónkba biztosítják erre a garanciát Önnek.
Ha befárad bármelyik Bemutatótermünkbe, akkor képviselőink azonnal és díjmentesen elkészítik a Komandor egyedülálló, háromdimenziós látványtervező programjának segítségével a megálmodott bútort. Bármelyik ajtótípus, keret, vagy elosztás keltette is fel a figyelmét, kockázat nélkül kipróbálhatja, elképzelheti, hogy hogyan festene az Ön otthonában.

“Ön megálmodja – mi beépítjük!”

beépített szekrény, gardrób, tolóajtó – Komandor Lux Kft