Garasanin autószerviz

Ügyfelünkként mindig biztos lehet abban, hogy:

-Mindennemű szervizelési és javítási munkát tapasztalt szakemberek végeznek.

-Megfizethető és tisztességes árainkkal várjuk Önt. Nálunk csak azt a munkát kell kifizetni, amit valóban elvégeztünk.

-Minden szükséges javítási és járulékos költségről előre tájékoztatjuk Önt.

-Minden előírást, technológiai utasítást pontosan követünk és betartunk, a lehető leghatékonyabb, leggyorsabb és kifogástalan minőségű munka érdekében. Az idő pénz (mindenkinek).

-Ha bármely körülmény meggátol minket abban, hogy a kívánt időre és az árajánlatnak megfelelően befejezzük a javítást, erről haladéktalanul éresítjük Önt.

-A kiszerelt alkatrészekkel természetesen Ön rendelkezik; kérésére azokat becsomagolt állapotban kocsija csomagtartójába tesszük.

-Autóját szakképzett szerelőink veszik át, így Ön biztos lehet abban is, hogy csak jogosítvánnyal rendelkező, megbízható autóvezető fogja vezetni azt.

-Ügyfeleink autóit csak a szervizvezető vagy annak helyettese viheti próbaútra. Nálunk a biztonság és a megbízhatóság az első.

-Szerelőink semmilyen körülmények között nem nyúlnak az Ön autójában levő elektronikus berendezésekhez. Magnóját, CD-lejátszóját, egyéb telepített elektronikus berendezésit is biztonságban tudhatja nálunk.

-Alkatrészek, részegységek szétszerelésére korszerű célszerszámokat használunk a gyors, pontos és hatékony munka érdekében.

Garasanin autószerviz