Víztisztító készülék, fordított ozmózis víztisztítás, berendezés

Egy ember évente több mint 1000 liter folyadékot iszik meg. A veséken naponta 180 liter testnedv folyik át. Az ember étel nélkül hetekig is kibírja, ivóvíz nélkül csak pár napig. A felnőtt ember testének 65-75 % víz. 
Ön is olvasott róla, mennyi hormon és gyógyszer származék lehet egy pohár “tiszta” vízben?

Testünk egészséges működéséhez folyamatosan, nagy mennyiségű tiszta vízre van szükség. Minél több és tisztább vizet iszunk, annál tisztább lesz szervezetünk, megszabadítván azt a káros anyagoktól, mérgektől. 
A megoldás kulcsa egy víztisztító berendezés! 

Ivásra általában az emberek többsége a palackozott vizeket vásárolja, ugyanakkor főzéshez még mindig csapvizet használ. Azt hiszik, hogy a szennyeződések nagy része a forralás során megsemmisül, azonban a toxinokat, hormonokat, nehézfémeket a forralás nem közömbösíti. Azok bekerülhetnek ételeinkbe, ezzel terhelve és veszélyeztetve szervezetünket, és egészségünket. 

A csapvizet sokan nem isszák, így kartonszám vásárolják, és szállítják haza a különböző ásványvizeket. Az ásványvizek tele vannak szervetlen ásványi anyagokkal. A szervetlen ásványok megterhelik az érrendszert, lerakódnak az izületekben, szövetekben. Bizonyított tény, hogyszervezetünknek szüksége van ásványi anyagokra, azonban ezeket csak szerves formában képes beépíteni, amihez a zöldségekből, gyümölcsökből, gabonákból jut hozzá. 
Talán, Ön is az ásványvizet fogyasztók népes táborába tartozik! 

A palackozott vízért állandó jelleggel pénzt kell kiadni. Rendszeresen haza kell, juttatni, otthon tárolni, majd a kiürült palackoktól megszabadulni, ezzel tovább terhelve közvetlen környezetünket.
Váltson szemléletet! Fektessen az egészségébe! Ügyeljen környezetére, konyhai víztisztító használatával!

Minél tovább halogatja, annál több pénzt veszít. A víztisztító berendezéssel megnyugtató módon jut kristálytiszta ivóvízhez. 
Víztisztító készülék, fordított ozmózis víztisztítás, berendezés