Horváth & Lukács Galéria

A Horváth & Lukács Galéria 1985 óta működik – mint képkeretező kis- és nagykereskedő valamint gyártó vállalkozás és művészeti galéria – a nagy történelmi múltú Nagycenken, Sopronban pedig képkeretező szaküzletet működtetünk.
Szaküzletünk szolgáltatási palettája rendkívül széles körű: -Képkeretek teljes választéka és különleges kivitelű képkeretek készítése, -Restaurálás, aranyozás, – Színes nyomatok és stílképek nagy választéka, -Képkeretezési kellékek, -Művészeti kellékek és mindezek kis- és nagykereskedelme, -Műkereskedelem és műgyűjtemény, -Kávézó
Míg egy kávét elfogyaszt, teljesítjük Önnek galériás kívánságait! Szakszerű tanácsadás, individualitás és tradicionális szakmunka formálja kézjegyünket.
Galériánk, a jólcsengő, ismert nevét az évek során nagy számban elkészített egyedi képkereteinek is köszönheti.
A galéria elkötelezett abban, hogy értékes, minőségi alkotásokat mutasson be, látogatóinak és vásárlóinak egyaránt állandó, letisztult értékeket közvetítsen, tiszteletben tartva mindenki személyes ízlését. A gyűjtemény darabjai, a kiállító művészek egyaránt garantálják a magas művészi színvonalat.

Horváth & Lukács Galéria