Elektrobiztech Kft – Erősáram, biztoságtechnika

Az ElektroBizTech Kft.

komplex erős-, és gyengeáramú generálkivitelezéssel foglalkozik.

Nagy áramigényű, összetett, komoly stabilitást igénylő villamos hálózatok, méretlen fővezetékek, világítástechnika és dekorációs világítások tervezése és kivitelezése, valamint a teljes körű építőipari villamossági kivitelezés éppúgy a tevékenységi körünkbe tartozik, mint az egyre ismertebbé és kedveltebbé váló intelligens lakás – zöld lakás projektek.

Meggyőződésünk, hogy ez utóbbi területen a gépész szakterülettel együttműködésben kiemelkedő lehetőségek rejlenek. Cégünk az ország teljes területére érvényes áramszolgáltatói regisztrációval tevékenykedik.

Villamos üzletágunk másik fő szakiránya a gyengeáramú rendszerek területe. Nagy tapasztalattal rendelkezünk elektronikus behatolás- és tűzjelző, valamint videómegfigyelő, kaputelefon, beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszerek telepítésében. Ezen rendszerek egységes, integrált kezelő felületről is működtethetőek, kihasználva akár az Internet nyújtotta távoli elérés lehetőségeit is. Vállaljuk struktúrált informatikai-távközlési hálózatok építését, az aktív- és passzív eszközök és telefonközpontok kialakításával együtt is.
Elektrobiztech Kft – Erősáram, biztoságtechnika