Sitebuilder szolgáltatás

A psdvágó egy olyan szolgáltatást indított, mellyel már elkészült látványterveket működő, valid html oldallá konvertál. Más néven Sitebuilder munkát végez.

A szolgáltatás igénybevétele egyszerű. Első lépésben a megrendelő megadja a készítendő oldal adatait, megadja hány oldalra van szüksége, és mellékeli a psd fájlokat. A rendelés feladása után kollégánk felkeresi önt, és pontosítják a fizetendő összeget, a fizeté módját, illetve a munka elkészítésének határidejét. Miután a szolgáltatást kfizette, az oldalt/oldalakat elkészítjük a megbeszélt határidőre. Miután elkészültünk, és valamit szeretne még módosítani az oldalon, erre egyszer van még lehetőség.

Az első oldal 12.000 Ft, minden további oldal pedig 6.000 Ft-ba kerül. Ha a többi oldal mindenben különbözik az elsőtől, akkor ott is teljes árat számolunk.

Munkáink táblázatmentes oldalfelépítéssel illetve valid html és css kóddal rendelkeznek. Extra szolgáltatásokat is lehet igényélni, mint például optimalizálás Internet Explorer 6 verzióra, Wrodpress skin készítés, kommentelt forráskód, egyedi betűtípus használata, legördülő menü, működő, php-s kapcsolatform, nyomtatóbarát CSS kód.
Sitebuilder szolgáltatás