IFRS képzés -Nemzetközi SzámvitelI tanfolyam

IFRS képzés nemzetközi számviteli tanfolyam

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az IFRS szerinti beszámolót, átfogó képet kapjanak a nemzetközi számvitelről és példákon keresztül elsajátítsák az IFRS gyakorlatát. Képzésünkön átláthatóvá tesszük a főbb standardek jellemzőit, a havi riportokra, belső jelentésekre, éves és hosszú távú stratégiai tervezésekre gyakorolt hatások teljes körű elemzését és bemutatását, valamint lehetőséget adunk egyedi problémáik megoldására.

A képzés célja:

Az Európai Unió Parlament és az Európai Unió Tanácsa 2002. július 19-ei 1606/2002/EK rendelete értelmében 2005. január 1-jével vagy ezt követően kezdődő valamennyi üzleti évről a tagállamok jogszabályainak hatálya alá tartozó társaságok az összevont (konszolidált) éves beszámolójukat a nemzetközi számviteli standardok alapján kell, hogy összeállítsák, ha a mérlegfordulónapjukon az értékpapírjaik valamelyik tagállam szabályozott piacán kereskedésre befogadottak.
A rendeleten túlmenően számos nagyvállalat alkalmazza az IFRS rendszere szerinti pénzügyi kimutatások összeállítását elsősorban anyavállalatának szükséges adatszolgáltatások, esetleg pályázatok, privatizáció miatt.
IFRS képzés -Nemzetközi SzámvitelI tanfolyam