Bonita Gyermekcentrum

A Bonita Gyermekcentrum egy magán tulajdonban lévő Kft. Gyermekek korai fejlesztésével, képességfejlesztéssel, korrepetálással, szintfelméréssel foglalkozik. A Gyermekcentrumban minden esetben kis létszámú csoportokban folynak a foglalkozások, (3-5 fő) így a diplomás gyógypedagógusoknak van lehetőségük és idejük megismerni minden gyermek egyéniségét, így a lehető legjobb és legcélravezetőbb foglalkozást tudja neki biztosítani. Lehetőség van bérlet kiváltására, illetve testvér kedvezményre is.
Ismertető: 2010. június 20-án nyitotta meg kapuit a BONITA Gyermekcentrum azzal a céllal, hogy csodát, örömet hozzon a gyerekek, szülők és a pedagógusok életébe. A „bonitas” latin szó, jelentése öröm, boldogság.

Intézményünk új, de sok év szülői és szakmai tapasztalat áll mögöttünk. Szeretettel várjuk a pár hónapostól akár 14 éves korú gyermekeket is a max. 4 fős képességfejlesztő foglalkozásainkra, melyen óriási hangsúlyt kap az egyéni különbségekre való odafigyelés, miközben a csoportos játék oldott légkörét éljük meg.

Bonita Gyermekcentrum