Lőszermentesítés, pirotechnika, területmentesítés, aknakutatás, tűzszerész munkák

A vállalkozás a katonai eredetű robbanótestek földfelszín és vízfelszín alatti felderítése céljából került megalapításra, ismerve tűzszerész szakmai tapasztalatunk alapján azt a tényt, hogy a II. világháborús robbanótestek előfordulása, szinte kivétel nélkül, minden építkezési területen jelentős problémákat okoznak.
Ezeknek az egyre veszélyesebb katonai lőszereknek a felkutatása építkezések, útépítések, különféle beruházások, régészeti feltárások előtt elengedhetetlen a projekt biztonságos kivitelezése érdekében.
Munkatársaink 20-25 éves, magas fokú szakmai tapasztalattal rendelkeznek, melyet a Magyar Honvédség Tűzszerész egységénél, valamint a BM ORFK Tűzszerész Szolgálatánál végzett munkájuk során szereztek meg.
Technikai eszközeink között a legkorszerűbb – NATO kóddal ellátott – fémkereső készülékek is megtalálhatóak. Az Önök által kért mélységig történő felderítést egy speciális bombakeresővel tudjuk végrehajtani, melynek mérési képessége a fémtárgyak nagyságától függően több méter mélységig terjed.
Az előtalált robbanótestekkel a 142/1999 sz. Kormány Rendelet szerint járunk el, amely a robbanóanyagok kezelésére, elszállítására, hatástalanítására vonatkozik.
A szerződés aláírását követő 24 órán belül el tudjuk kezdeni a terület lőszermentesítését a kért vizsgálandó mélységig!
Lőszermentesítés, pirotechnika, területmentesítés, aknakutatás, tűzszerész munkák