Ráday Fa webáruház

Ráday fa webáruház bútorok és nyílászárok széles választékával várja az érdeklődőket. Folyamatos akciók elemes laminált borovifenyő bútorokra, műanyag és borovifenyő nyílászárokra. Elemes bútorainkat akár összeállításban is megvásárolhatja de elemenként is összeválogathatja az ön által elképzelt összeállítást.

Széles választékot kínálunk nyílászáróinkból is. Egyaránt válogathat 68mm keresztmetszetű borovifenyő vagy 5 légkamrás műanyag homlokzati nyílászárok közül. A homlokzati nyílászárókat kiváló minőségű 1,0k/W hőszigetelésű üveggel valamint ROTO NT vasalattal vannak ellátva. 5 légkamrás műanyag nyilaszáróink színtartósságára a garancia 7év borovi fenyő nyílászáróink felületkezelésére 10 év a garancia.

Ha nettó 100 000Ft felett vásárol akkor a szállítási díjat mi fizetjük. Érdeklődik, tanácsra van szüksége hívja a +3630/4060-500 telefonszámot és mi visszahívjuk, vagy írjon nekünk a vevoszolgalat@radayfa.hu email címre és kollégánk rövid időn belül válaszolt a feltett kérdésre. Látogasson el bemutató termünkbe a Makó Ráday u. 38 szám alá.
Ráday Fa webáruház