Sugar Crush_cukorbetegség

A természet erejével!

A Sugar Crush étrendkiegészítő egy forradalmian új, 100%-ig természetes alapanyagú diabetikus termék, amely nem tartalmaz szénhidrátot, vegyszereket, nincs mellékhatása és gyorsan hat. A Sugar Crush folyamatosan tesztelt és bevizsgált bio gyógynövényekből, szigorúan ellenőrzött körülmények között készül.A világon mindenhol elismert, gyógyító hatású gyógynövényeket tartalmazó Sugar Crush a bio gyógynövények erejével fejti ki hatását.

Ezt az elmúlt tíz év során világszerte eladott több millió darab terméket fogyasztó emberek és az elvégzett klinikai tesztek igazolják.

Az amerikai Diabetikusok Szervezetének( ADA) 70.alkalommal megrendezésre kerülő konferenciáján 17ezer fős, szakmai közönségnek prezentálták a Sugar Crusht.
Óriási siker!
Sajtóbeszámolók hamarosan honlapunkon is olvashatóak!

A Sugar Crush kóser bizonyítvánnyal rendelkezik.

Ez is garancia arra, hogy ezen termékek nem tartalmaznak semmiféle szintetikus kémiai anyagokat, valamint hogy összetevőiket természetes anyagok alkotják.
A kóser szót a tiszta anyagokból készült dolgokra használják, illetve az adott dolog megbízhatóságát, kiváló minőségét, elsőrangúságát is jelenti.
Leegyszerűsítve annyit tesz, hogy az adott termék a vallásilag előírt, rituális tisztasági előírások betartásával készült. Ezek az előírások a folyamat egészére vonatkoznak, az alapanyagok művelésétől, előállításától jelen esetben a gyógynövények feldolgozásának utolsó mozzanatáig.

GMP (Good Manufacturing Practice)
A GMP (Good Manufacturing Practice) egy állandó kémiai, mikrobiológiai illetve fizikális kontrollt jelent, amelyet a legszigorúbb minőségi és tisztasági kritériumok alapján hajtanak végre.
Sugar Crush_cukorbetegség