Fényszóró felújítás garanciával!

Polírozás helyett tartós és igazi megoldás a korosodó matt és karcos műanyag lámpatestek felújítása.

Karosszéria és fényező főtevékenységeink mellett a fényszórók felújítása a specialitásunk.

Ha szeretné tudni, hogy mi a különbség a polírozás és a felújítás között, nézze meg honlapunkon!

Amennyiben járművén a fényszórók külső felülete is műanyag (akryl) előbb-utóbb szembesülni fog az elsárgulás, mattulás karcosodás problémájával. Ez a látvány legszembetűnőbben egy alapos autómosás után lesz nyilvánvaló. Eladáskor, vagy egyszerűen csak egy fontos megjelenéskor illúzió romboló, hogy a jármű korát a fényszórók azonnal elárulják. Az igazi gondot persze a téli szezonban és éjszaka tapasztalhatjuk meg a folyamatosan csökkenő látótávolság miatt, amit nem tudunk megfelelő módon erősebb fényforrással sem kompenzálni.
A jármű karakterét a lámpatestek mérete, formája is meghatározza, ezért nem mindegy, hogy azok milyen állapotban vannak, túl azon, hogy vizsgáztatási szempont ezeknek az állapota.

Ha nem akar egy csomó pénzt kidobni új, vagy újszerű bontott lámpatestekre és tartós megoldást szeretne, akkor csak a felújítás jöhet szóba.
A fényszórókat kiszereljük és 2 nap alatt újjávarázsoljuk, majd visszaépítjük. Egyedi technológiánkra többszörös garanciát vállalunk, biztosítjuk a megfelelő UV védelmet, hogy a felújított lámpák tartósabbak legyenek, mint némely gyári társak.

Mindenféle formájú és méretű lámpatestet vállalunk, elsőt, hátsót egyaránt.

Telephelyünk Szigetszentmiklóson a M0 autóúttól 2 percre található a Csepeli út 15 sz. alatt.

Kapcsolat: Fodor Dávid 06-20/317-7910-es számon vagy fodor.david@fenyszorofelujitas.hu címen lehetséges. Üzenet a honlapon keresztül is küldhető!
Fényszóró felújítás garanciával!