Cégalapítás, Kft. alapítás 1 óra alatt.

Dr. Bodócs Krisztián ingatlanforgalmi szakjogász,ingatlan ügyvéd, cég ügyvéd. CÉGALAPÍTÁS.
Az iroda első helyen kiemelt fő tevékenységi köre cégek, leggyakrabban gazdasági társaságok (közkereseti társaság, betéti társaság, korlátolt felelősségű társaság, zártkörűen működő részvénytársaság) alapítása és bejegyeztetése az illetékes Cégbíróságon vezetett cégnyilvántartásba. Ezen cégek esetében a bejegyzéssel keletkezik az üzletszerű gazdasági tevékenység folytatására létrehozott új jogalany. A bejegyzést a rájuk vonatkozó törvény kötelezővé teszi (konstitutív hatály).
Cégnyilvántartásban viszont olyan jogalany is szerepelhet, amelynek bejegyzését törvény nem kötelezővé, hanem csupán lehetővé teszi (deklaratív hatály). Az egyéni vállalkozó az, aki egyéni cégként kérheti bejegyezését a cégnyilvántartásba. Irodánk cégalapítási tevékenysége keretében egyéni vállalkozók egyéni cégként történő bejegyzését is intézi.Gazdasági társaságon kívül egyéb cégek, így pl. szövetkezetek alapítását is vállaljuk.
Az ingatlan adásvételi szerződések területén Dr. Bodócs Krisztián ingatlan ügyvéd ingatlanforgalmi szakjogász intézi az okiratok precíz, minden jogi szabályozásnak megfelelő megszerkesztését, valamint az Ügyfelek (Eladó és Vevő) teljes körű jogi képviseletét az illetékes Földhivatal előtti ingatlan-nyilvántartási eljárás során.
Az okiratszerkesztésen kívül, illetve ahhoz kapcsolódóan már létező adásvételi szerződések jogi véleményezését, konzultálását is vállaljuk jogi tanácsadás keretében.


Cégalapítás, Kft. alapítás 1 óra alatt.