Ingyen játékok

Az Ingyenjatek.PRO Magyarország egyik vezető ingyenes online flash játékokkal és ingyenes letölthető játékokkal foglalkozó portálja.
Többtucatnyi kategóriába sorolt játékok jól átlátható rendszerében szörfölhet az ide látogató, kategóriáink közt éppúgy megtalálhatóak az akció és lövöldözős játékok, mint az autós és motoros száguldások, a lányoknak szóló öltöztetős, műkörmös, fodrászos, és hírességekkel foglalkozó játékok.
Az Ingyenjatek.PRO ingyenes regisztrációs lehetőséggel, közösségi fórummal, saját facebook, és twitter rajongói oldallal várja kedves látogatóit, illetve időközönként megrendezett nyereményjátékokkal kedveskedik a lelkes visszatérő játékosoknak.
Ingyenes letölthető játékok szekciónkban temérdek ingyenesen letölthető, és a PC-n futtatható játék várja a látogatókat, szintén az elképzelhető legkülönbözőbb témákban, a masszív többjátékos szerepjátékoktól elkezdve a régi platform játékok felújított verziójáig.
Jó szórakozást kívánunk minden kedves látogatónknak, 2011-ben is !
Ingyen játékok

Ingyen Játékok

Ha szereted az ingyen játékokat akkor tudok neked ajánlani egy szuper, magyar nyelvű játékos oldalt. Az ingyen játékok oldalára belépve láthatsz jó pár játék kategóriát, valamint a főoldalon és tovább lapozva a többi oldalon is a legújabb játékokat időrendbe. Kategóriáknál kiválasztva eljuthatsz a kedvenc játék témakörödhöz ahol szintén jó pár játékot találhatsz. Minden játéknál lehet találni pár képe és videót a játékról valamint egy rövidebb bemutató írást amit elolvasva körülbelül képben lehetsz a játékról. Az oldal időnként frissül és újabb játékok kerülnek fel ezért ajánlatos néha visszatérni és átböngészni az új játék kínálatot. Az oldalon olyan játékokat találhatsz amit a készítőik ingyenessé tettek, így a játékosok ingyen letölthetik őket és szabadon telepíthetik őket számítógépeikre. A legtöbb játék windows operációs rendszerre készült, de jó pár játék fut linuxon vagy mac os-n is.

Ingyen játékok

Több mint ezer játék közül választhatsz!
A játékok teljesen ingyenesek, nincs regisztráció vagy más egyéb ami visszatarthatna. Egyszerűen csak játssz!
Minden napra jut egy újdonság, mindig új játékokat találsz nálunk!
Ha esetleg már végig játszottad az összes játékot oldalunkon akkor is érdemes folyamatosan visszatérned mert minden napra jut egy új játék, folyamatosan új és új játékokat töltünk fel az oldalra!
Gyere hozzánk ha ingyen szeretnél játszani a legújabb és legjobb online flash játékokkal! Nálunk nincs regisztráció, nem kell megadnod semmilyen adatodat, egyszerűen kiválasztod azt a játékot ami tetszik és azonnal játszhatsz is!
Autós játékokat szeretsz? Vagy a logikai játékok kötnek le jobban? Esetleg az akciódúsabb, verekedős vagy lövöldözős játékok azok amikkel szívesen játszol az interneten? Bármelyik játék típus legyen a kedvenced nálunk biztosan megtalálod amit keresel.
Több mint ezer játékból választhatod ki azt amelyikkel szívesen töltenél pár kellemes percet és minden napra jutni fog egy új játék, mert ha végére is érnél a rengeteg játéknak ami oldalunkon található akkor is folyamatosan, minden napra újabbakat töltünk fel neked.