Axing Kft. – Energia költségcsökkentés

Vásároljuk olcsóbban az energiát, fogyasszunk belőle kevesebbet, és használjuk fel hatékonyabban. Az energia költségek komplex csökkentésében segít az Axing Kft.

A villamos energia és a gáz közüzemi rendszerű vételezése az elmúlt években jelentősen átalakuláson ment át az energia szabadpiac megnyitásával.

A villamos energia szabadpiac kötelezően megnyílt 2008. január 1-jén minden 3X80A, 2009-től 3X50A csatlakozási teljesítményű fogyasztó számára. A gáz szabadpiac 2009. július 1-jétől vált kötelezővé minden 100 m3/h teljesítmény feletti fogyasztó számára. Vagyis a szabadpiacra lépés nem opció, hanem kötelező minden nem háztartási és kis üzleti felhasználó számára.
A szabadpiac hatalmas lehetőségeket rejt magában, azonban a megfelelő döntés körültekintő, sok esetben időigényes utánajárást igény.

Az Axing Kft. egymásra épülő szolgáltatásai jelentősen csökkenthetik, majd alacsony szinten tartják vállalkozása energia költségeit. Sikerünk titka az elvileg különálló szakterületek módszertani összefogása és folyamatos fejlesztése – az ügyfelek igényei alapján.

Energia beszerzés optimalizálása: Az energiapiac alapos ismeretét és szakmai tapasztalatát kihasználva segítséget nyújtunk az Önök tevékenységéhez és energia fogyasztásához leginkább megfelelő szolgáltató kiválasztásában, valamint hatékony fellépésünkkel közvetítünk Ön és a szolgáltató között az alacsonyabb energiaár elérése érdekében.

Energiafogyasztás csökkentés: Az egyre dráguló és fogyatkozó energiahordozók egyre inkább előtérbe helyezik a tudatos energiafelhasználást, a környezettudatos magatartást, az energiatakarékosságot-és hatékonyságot. Az Axing Kft elvégzi az energia megtakarítási lehetőségek feltérképezését, egy komplex energetikai audit keretében. A részletes felülvizsgálat az összes jelentős fogyasztó, illetve az épületek reális energia igényét veszi számba, összehasonlítva a ténylegesen elfogyasztott energia mennyiségével.

Hatékony fogyasztási struktúra kialakítása: Megtakarítások nem mindig igényelnek ráfordítást, sokszor egy kis odafigyeléssel, a fogyasztási szokások felülvizsgálatával is azonnal érezhető eredményeket érhetünk el.

Szolgáltatásainkról bővebb információt honlapunkon, a www.axing.hu oldalon találhat.
Axing Kft. – Energia költségcsökkentés