A gazdaságos nyomtatásért

Naponta találkozhat megkeresésekkel, ajánlattevőkkel, akik irodatechnika (nyomtató, másológép) területén kiválóbbnál kiválóbb eszközeiket kínálják sorra. Azokkal, akik semmibe sem különböznek egymástól, mert a cél, ami vezérli őket, eladni bármit, bármi áron, nem törődve azzal, hogy hosszú távon mennyibe fog kerülni az Önnek. Nekik köszönhető, hogy létrejött ez az oldal, aminek a célja, hogy leleplezze Ön előtt a témakört érintő buktatókat.

1. Így, amíg mások ad-hoc módon gyártják majd (nyomtatják, másolják) a dokumentumaikat, addig a segítségemmel Ön képes lesz azokat gazdaságosan előállítani, nem kevés pénzt, időt megtakarítva.

2. Képes vagyok gazdaságosan működő nyomtató, másológép rendszerek tervezésére, kivitelezésére vagy már meglévő rendszerek átalakítására. És ha a tanácsaimat megfogadja a hatékonyság növekedése mellett Ön jelentős költségmegtakarításokat könyvelhet el majd magának.

3. Amennyiben új eszköz beruházása előtt áll, információhoz juttatom Önt, hogy az igényeinek megfelelő, gazdaságosság szempontjából a legjobb megoldást választhassa. Én a gazdaságos dokumentum előállítás szakértője bátran állíthatom, hogy márkáktól független javaslatot más nem fog Önnek tenni. Márpedig, csak a termékek széleskörű ismerete, a kapcsolódó információk ismerője számára biztosított a gazdaságos iroda megteremtésének lehetősége.

4. Ön, aki kisebb vállalkozást vezet, segítségemmel megtalálhatja azt a megoldást, ami legkevésbé terheli meg az amúgy is jóval érzékenyebb költségvetését.

Hovatovább, el tudok készíteni Önnek egy tanulmányt, amiből az derülhet ki, hogy a cége, intézménye irodáiban mennyire gazdaságos ma a dokumentumaik nyomtatása másolása, hogy van–e lehetőség a költségek racionalizálására.

A konzultáció és állapotfelmérés minden esetben ingyenes.


A gazdaságos nyomtatásért