KONsys-Energia menedzsment

A KONsys Kft. alapítása óta az Energia menedzsment rendszerek kivitelezése és az Ipari automatizálás területén is a piac meghatározó szereplője. Fejlődésünket a szakma iránti elhivatottság, a magasan képzett kollégák szaktudása, korszerű technológiák alkalmazása, valamint a minőség melletti feltétel nélküli elkötelezettségünk alapozta meg. Fő feladatunknak és kötelességünknek tekintjük partnereink és a saját elvárásaink szerinti minőség betartását, Megrendelőink teljes körű kiszolgálását. Partnereinknek testreszabott, optimális megoldásokat nyújtunk igényeik kielégítéséhez, problémáik orvoslásához. Hisszük azt, hogy ezzel Megrendelőink üzleti sikereihez mi magunk is hozzájárulunk.

TEVÉKENYSÉGEK:

Energia és Épületfelügyeleti rendszerek komplett kivitelezése
Megrendelőink számára a tervezéstől az üzembe helyezésig teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Testreszabott megoldásokat tudunk biztosítani az energia és épület felügyeleti rendszerek kivitelezésénél és üzemeltetésénél. Mérés-adatgyűjtés, energia hatékonyság javítása, minőségi jellemzők mérése és kiértékelése, teljes körű kimutatások – riportolási funkciók, belső számlázás, költségallokáció, On-line felügyeleti rendszerek, beavatkozási funkciók végrehajtása, átkapcsoló automatika rendszerek létesítése, épületgépészeti és épületvillamossági rendszerek irányítása.

Ipari automatizálás
Új létesítésű egyedi célgépek komplett villamos tervezése, kivitelezése, programozása egészen az üzembe helyezésig. Régi célgépek elavult vezérlésének felújítása, tervezéstől az üzembe helyezésig. A mechanikus konstrukció gyártásához, felújításához neves és tapasztalt partnerrel, közös együttműködésben állunk megrendelőink rendelkezésére. Villamos tervezés EPLAN szoftverrel, automatika szekrények gyártása, PLC programozása, nyomásfokozó rendszerek és vízkezelő rendszerek villamos vezérlésének megoldása. A kivitelezéshez jól felszerelt gyártócsarnokkal és jól képzett szakemberekkel rendelkezünk.

Elosztó berendezések gyártása
Cégünk 0,4kV elosztó berendezések gyártásával a tervezéstől az üzembe helyezésig teljes körű szolgáltatást tud vállalni. Elsősorban Schneider Electric minőségi és minősített típusmegoldásait alkalmazzuk, amelyek rugalmas megoldásokat kínálnak minden igény kielégítéséhez. Természetesen külön igény esetén egyéb anyagok felhasználásával is vállalunk gyártási munkákat.

Szoftverfejlesztés
Az energia menedzsment rendszerekhez kapcsolódóan saját fejlesztésű szoftverekkel tudjuk még hatékonyabbá tenni az energia felügyeleti rendszerek működését. Különféle kimutatások, termelési adatok és összefüggések meghatározásával szoftvereink mindig az Önök szolgálatában állnak.


KONsys-Energia menedzsment