Bérenkívüli juttatások!

Rohamosan terjed egy új lehetőség a befektetési piacon. Ez egy Magyarországon elérhető pénzügyi termék, mely segítségével a vállalkozása által termelt eredmény egy részét magáncélokra tudja befektetni. Mindezt törvényes adómegtakarítással.
A konstrukció tartalmaz egy olyan életbiztosítást, aminek a szolgáltatása lehet alig kimutatható, de akár értékelhető, használható nagyságrend is. Ez mindenkinek a személyes szükségleteitől függ. Azonban ha Önnek van egy ilyen kombinált „céges” befektetése, abban mindenképpen biztos lehet, hogy a befektetésbe adózatlanul bekerült összegeket nagy baj esetén , az a személy kaphatja meg adómentesen és napokon belül, akit Ön megjelölt.
A befektetés valójában 10-15 összerendezett befektetési alap. Földrajzilag lefedik az egész világot úgy, hogy mindenütt ott lehetünk általuk, ahol a pénzpiacokon komoly teljesítmények vannak. Az ilyen termékekben elérhető alapok átlagos teljesítménye 2009 első 9 hónapjában közel 30%-kal volt jobb, mint az átlagos banki kínálatban elérhető alapok átlaga.


Bérenkívüli juttatások!