Online tőzsdei kereskedés

Ismerje meg a KBC Equitas szolgáltatásait!
Részvénykereskedelem
A KBC Equitas kereskedési rendszerivel villámgyorsan és pofonegyszerűen válhat tulajdonossá tőzsdei társaságokban. Adja-vegye a részvényeket és keressen pénzt az árfolyamok emelkedésével, vagy akár esésével.
Határidős kereskedelem
A kockázatosabb, tőkeáttételes kereskedést biztosító eszközöket kedvelő befektetők legfőbb vadászterülete a határidős piac. A KBC Equitas kereskedési rendszereit használva ezeken is otthonosan mozoghat.
Állampapír kereskedelem
Biztos gyarapodásra vágyik, vagy csak éppen megunta az aktív kereskedést? A KBC Equitas rendszerin keresztül állampapírokat is vásárolhat!
Befektetési alapok
Ha éppen nem lát kellően vonzó befektetési lehetőséget a tőzsdén, vagy csak nincs ideje figyelni a piac pulzusát, akkor is válassza a KBC Equitast, nálunk ugyanis számos közkedvelt befektetési alap is várja Önt!
Tartós befektetési számla
Nem szeret adót fizetni? Nyisson tartós befektetési számlát a KBC Equitasnál! A TBSZ legfontosabb előnye, hogy segítségével csökkenthetjük, vagy akár teljes mértékben el is tüntethetjük az árfolyamnyereség-, kamat-, illetve osztalékadó kötelezettségünket.
Daytrade
Ismerje meg a napon belül kereskedő befektetők, a daytraderek világát! A KBC Equitas daytrade szolgáltatásával a normál jutaléknál jóval kedvezőbben adhat-vehet részvényeket és certifikátokat.
Technikai Daytrade
A magyar piacon a KBC Equitas honosította meg az egyedülálló technikai daytrade szolgáltatást, melynek segítségével ügyfeleink tőkeáttétellel kereskedhetnek napon belül.
Nyugdíj előtakarékosság
Boldog, békés öregkor. Ki ne vágyna erre? Egészség, lelki frissesség, tevékeny, bizakodó életszemlélet – mindehhez szilárd anyagi biztonság. Az utóbbi megteremtéséhez nyílik Önnek új lehetősége.
Külföldi részvények
A KBC Equitas a KBC Securities Magyarországi Fióktelepével közös együttműködésben lehetőséget biztosít külföldi tőzsdéken való kereskedésre is!
Adatszolgáltatás
Még nem szánta rá magát a kereskedésre, de szívesen követné szorosan a tőzsdei árfolyamok alakulását? Nyisson számlát a KBC Equitasnál és kövesse a kurzusokat 15 perces késleltetéssel, vagy valós időben!
Online tőzsdei kereskedés