Egészségház

Honlapunkon sok hasznos jó tanácsokkal tudjuk ellátni az ide látogatókat. Egészségünk megőrzésére illetve ha már egészségünk megromlott, ahhoz is kaphatunk jó tanácsokat, alternatív gyógymódokat.
Harc a rák ellen

Ha a rákkal kell szembeszállnia, vagy meg szeretné megelőzni e betegségeket, erősen javallottak az alternatív megoldások. Erre kínáljuk itt fel a Tibeti kefirgombát, a Kombucha tea gombát, és a kristálygombát. Az emberek sokszor nem is gondolják nem mindig a drága termékek a legjobbak.

A biztonságos kezelési módszereknél is fontosabb a rák megelőzése, amelyet igen nagy eséllyel megtehetünk néhány kockázat csökkentő stratégia alkalmazásával (melyeket a konzervatív kutatók formálisan még nem „igazoltak”). Az itt javasolt megelőző taktika gyógymód nem csak a rák megelőzésére hihetetlenül fontos, hanem a rákos kezelés részeként is alkalmazható, ha már a betegségben szenvedünk.

Testünk már túlzott elsavasodása mindenféle betegség előidézője, és nem számít hány éves vagy ha a sav-bázis egyensúlyán nem javít súlyos esetben már daganatos betegséget idézhet elő.

V Á L T O Z Z T A S S A M Í G N E M K É S Ő !!!

Claude Bernard azt állította,

hogy a szervezet akkor egészséges, ha egyensúlyban vannak benne a savak és bázisok, az ionok aránya, a hőmérséklet és a nyomásviszonyok.
Mindezekből logikusan következik, hogy az elsavasodás, a szervezet sav-lúg egyensúlyának felbomlása, más szervek hibás működését okozza, mert minden területen felbomlik a harmónia.
Egészségház